top of page

Träning

personlig assistans motala, personlig assistans östergötland

Poppelstaden bad

 

Nyss uppstigen ur bassängens varma vatten får vi en pratstund med P-O som har samarbetat med Poppelstaden i snart 10 år och är en flitig besökare på Poppelstaden Bad.


Vad är det bästa med badet P-O?
- Det ger en möjlihet att röra på mig ordentligt, både leder och muskler blir ju mjukare i vattnet. Att sedan gemenskapen här ute är toppen gör ju inte saken sämre.
Vilka andra aktiviteter brukar du vara med på?
- När det gäller sådant som Poppelstaden anordnar så är det nog de gemensamma festerna jag gillar mest. Jag är väldigt sportintresserad och även aktiv inom Svenska Kyrkan och tack vare möjligheten att specialanpassa arbetsscheman så kan jag lägga mycket tid på detta.

personlig assistans motala, personlig assistans östergötland

Ridning

 

Ridning är en utmärkt rehabiliteringsform för många. Det ger även andra positiva mervärden såsom frisk luft, motion, kontakten med djur och gemenskapen i stallet. Vi samarbetar med de lokala ridklubbarna för att kunna erbjuda möjligheten till ridning anpassat efter funktionshinder.

personlig assistans motala, personlig assistans östergötland

Poppelstadens Stipendium

 

Du som är brukare hos Poppelstaden möjlighet att söka medel ur vårt nystartade stipendium. Syftet med stipendiet är att Du som brukare ska kunna söka en grundplåt till en planerad resa eller aktivitet.


Kontakta Pekka på kontoret eller maila till info@poppelstaden.se så berättar vi mer och förser Dig med ansökningshandlingar

bottom of page